Szkło Sztućce Porcelana Podgrzewacze i termosy do potraw Podgrzewacze i termosy do
kawy i herbaty
Bufet Krzesła i pokrowce, stoły i obrusy Wyposażenie dodatkowe Sprzęt plenerowy - ławostoły, grille, namioty itp.


    S t r o n a   g ł ó w n a     O   n a s     O f e r t a     K a t a l o g     C e n n i k     Z a p y t a n i e   o f e r t.     P r o m o c j e     N o w o ś c i     D o s t a w a     R e g u l a m i n     G a l e r i a     R e f e r e n c j e     P a r t n e r z y     K o n t a k t

     © 2011 pincatering.pl 
     Wszelkie prawa zastrzeżone





    

    

     stat4u
 

R e g u l a m i n   w y p o ż y c z a l n i   PiN   Catering 


1. Wypożyczalnia jest otwarta 7 dni w tygodniu przez 24 h na dobę 

2. Koszt wynajmu sprzętu naliczany jest maksymalnie do 3 dni od momentu rozpoczęcia wynajmu. Następne dni będą traktowane jako kolejne okresy wypożyczeniowe (chyba, że ustalono inaczej).

3.Ceny podane na stronie są cenami NETTO, należy doliczyć do nich podatek VAT w wysokości 23%.

4.Koszt dostawy i odbioru sprzętu ustalany jest indywidualnie podczas wyceny.

5.Wypożyczalnia przyjmując zamówienie do realizacji może zażądać lub zrezygnować z kaucji na rzecz Wypożyczającego. Wysokość kaucji ustalana jest indywidualnie do każdego wypożyczenia . Każdorazowo decyzja o pobraniu lub odstąpieniu od pobrania kaucji podejmowana jest przez Wypożyczalnię na etapie wyceny zamówienia. Z kaucji zostaną rozliczone ewentualne straty sprzętowe.

6. Wypożyczalnia wynajmowany asortyment przekazuje w specjalnych pojemnikach , które są odpowiednio dostosowane do rodzaju wypożyczanego sprzętu oraz opisane .

7.Wypożyczający zobowiązuje się do użytkowania wypożyczonych rzeczy zgodnie z ich przeznaczeniem i jednocześnie ponosi pełną odpowiedzialność za ewentualne zgubienie lub uszkodzenie wynikłe z nieodpowiedniego korzystania z wypożyczonego sprzętu.

8. W dniu odbioru sprzętu Wypożyczający wpłaca całą kwotę (gotówką lub przelewem – potwierdzenie przelewu] jaka została ustalona w zamówieniu

9. Przy odbieraniu sprzętu Wypożyczający powinien dokonać przeliczenia i przeglądu wypożyczanego asortymentu. Ewentualne uszkodzenia lub braki powinny być zgłoszone Wypożyczalni na etapie odbioru sprzętu. 

10. Zwrot naczyń czystych następuje w dniu ustalonym w zamówieniu. W przypadku zwrotu naczyń brudnych doliczony zostanie koszt mycia który wynosi 0,10zł netto za każda sztukę.

11. Oddawany sprzęt powinien być spakowany w taki sam sposób jak został odebrany czyli w pojemniki które są odpowiednio dostosowane do rodzaju asortymentu.

12. Oddawany sprzęt zostanie przeliczony przez pracownika Wypożyczalni w obecności Wypożyczającego.

12. W przypadku stwierdzenia braków w sprzęcie Wypożyczalnia pobiera opłatę za straty zgodnie z cennikiem na stronie tabela, ostatnia kolumna.














































































SVERA.PL - TWORZENIE STRON WWW I ADMINISTRACJA